Sorteer op

Voedingsposters

Met een keukenposter haal jij een keukenhulp in huis. Of je nou de kooktijden zoekt voor verschillende groentesoorten, of wilt weten hoe bijzonder fruit smaakt. De voedingsposters zijn praktisch en stijlvol voor in de keuken!

 

keuken poster groente fruit

 

Educatief

De groente en fruitposters geven een leerzaam overzicht op alfabetische volgorde. Naast te bekende groente soorten, vind je ook vergeten groentes als meiraap of schorseneren op de poster. De fruitposter daagd uit om nieuwe smaken te proberen. Ook hierop vind je bijzonder fruit. Zoals onbekende excotische vruchten. Hoe smaakt... een pitahaya? Of tamarillo?  De keukenposters zijn ook erg leuk om samen met kinderen te bekijken!

Gezond koken

Hoe lang kook je... broccoli? Of asperges? Op de 'Hoe lang kook je...' groenteposter vind je 56 verschillende groentesoorten en de daarbij horende kooktijden. De kooktijden zijn gebaseerd op de richtlijnen van het voedingscentrum. Zo kook je de groentes op de juiste manier en behoud je optimaal de voedingsstoffen. Zo is de groente poster een praktische keukenhulp!

 

keukenposter groentesoorten

© 2017 - 2023 Annette Andela | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel