OVER MIJ

Wie ben ik?
Ik ben Annette Andela en ik woon in Balk, Friesland. Al mijn hele leven lang hou ik ervan om creatief bezig zijn. Als kind was ik veel aan het knutselen, knippen, plakken en tekenen. Toen ik na de havo moest kiezen voor een vervolgopleiding viel mijn keus op Kunstacademie Minerva in Groningen. In 2010 ben ik afgestudeerd met als afstudeerrichting Illustratie. Daarna ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien werk ik in opdracht aan illustraties, strips en grafisch werk zoals posters, boekomslagen, CD-hoesjes, logo's etcetera. 

Van idee tot eindproduct...
Naast het werken in opdracht houd ik mij sinds 2014 bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van producten. De combinatie van tekenen en daarnaast het bedenken van een unieke toepassing voor de tekening, is hetgene wat ik erg leuk vind om te doen. In mijn illustraties en producten vind ik het leuk om de 'kijker' te verrassen door hier en daar kleine grapjes toe te voegen. 

In mijn vrije tijd...
In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of kijk ik een mooie film of serie. Ik hou van wandelen in het bos en van gezelligheid met vrienden en familie. Sinds augustus 2015 en september 2017 ben ik de trotse moeder van twee zoontjes Finn en Eise.

© 2017 - 2021 Annette Andela | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel